Η «Σκεπαστή» του Futsal!

01:01 16/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον όμιλο εταιρειών FORTHNET για την χορήγηση και κατασκευή ειδικού στεγάστρου στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα ποδοσφαίρου Σάλας της Α.Ε.Κ ευχαριστεί θερμά τον όμιλο εταιρειών FORTHNET
για την χορήγηση και κατασκευή ειδικού στεγάστρου στο προπονητικό κέντρο της ακαδημίας μας, στην «ΚΑΜΙΝΑΔΑ» της Νέας Φιλαδέλφειας.
Για

ακόμη μια φορά, η εταιρεια FORTHNET μας δείχνει εμπράκτως την κοινωνική της ευαισθησία, στηρίζει & βοηθά την ανάπτυξη του Ελληνικού Ερασιτεχνικού αθλητισμού, παρέχοντας υπηρεσίες και υλικό, προς ερασιτέχνες αθλητές και ομάδες.
Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την στέγαση της μεταλλικής εξέδρας των θεατών στο προπονητικό κέντρο της ακαδημίας μας στην «ΚΑΜΙΝΑΔΑ» της Νέας Φιλαδέλφειας, παρέχοντας έτσι πλήρη κάλυψη από τα καιρικά φαινόμενα σε γονείς και φίλους συνοδούς των αθλητών μας, στις αθλητικές τους δραστηριότητες.
Το ποδόσφαιρο Σάλας της Α.Ε.Κ είναι πλέον ένα ακόμη τμήμα της ΜΕΓΑΛΗΣ οικογένειας της Α.Ε.Κ που συνεργάζεται με την NOVA, και εύχεται η συνεργασία αυτή, να είναι η απαρχή θετικών συμφωνιών στο μέλλον, για τους μικρούς αθλητές και μέλη της ακαδημίας μας.
Πλέον και το ποδόσφαιρο Σάλας της Α.Ε.Κ έχει την δική του «ΣΚΕΠΑΣΤΗ».
A.E.K FUTSAL».

Keywords
Τυχαία Θέματα