Η ταινία με το πιο εντυπωσιακό καστ! (VIDEO)

14:28 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και θα χρειαστεί μισός περίπου χρόνος για να δούμε την ταινία «The Butler» στη μεγάλη οθόνη η αγωνία μας είναι ήδη μεγάλη κρίνοντας μόνο από το μεγαλειώδες καστ, τον σκηνοθέτη και φυσικά το θέμα της ταινίας!

Η ταινία The Butler είναι το καινούργιο δημιούργημα του σκηνοθέτη Λι Ντάνιελς, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την ταινία «Precious». Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Γιουτζίν Άλεν (στην ταινία ως Σεσίλ Γκέινς), του μπάτλερ του Λευκού Οίκου, ο οποίος υπηρέτησε σε 34 χρόνια έντεκα Αμερικανούς προέδρους.

Το καστ της ταινίας είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό με ονόματα όπως αυτό του Φόρεστ Γουίτακερ στο ρόλο του Μπάτλερ, της Όπρα Γουίνφρεϊ, του Τζο Κιούζακ στο ρόλο του Πρόεδρου Νίξον, του Ρόμπιν Γουίλιαμς ως πρόεδρος Αιζενχάουζερ, του Άλαν Ρίκμαν ως Ρίγκαν και της Τζέιν Φόντα ως τη σύζυγο του, Νάνσι Ρίγκαν, του Τζέιμς Μαρντσεν ως Πρόεδρος Κένεντι και της Μίντα Κέλι ως Τζάκι Κένεντι, αλλά και της Βανέσας Ρεντγκρέιβ.

Το τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη αγωνία, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, την ιδανική εποχή για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα