Η Βούλτεψη είπε «όχι» λόγω Άδωνι

11:24 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Λιγότερο από τρεις ώρες μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, η Σοφία Βούλτεψη παραιτήθηκε από την θέση της υφυπουργού Υγείας. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε την παραίτηση της όταν έμαθε πως πολιτικός της προϊστάμενος θα ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Τη θέση της υφυπουργού Υγείας θα αναλάβει τελικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζέτα Μακρή που αναδείχτηκε σε υπερτυχερή της βραδιάς. Είναι χαρακτηριστικό,

πως στις τελευταίες εθνικές εκλογές η Ζέτα Μακρή δεν κατάφερε καν να εκλεγεί στη Βουλή και έμεινε εκτός, ως πρώτη επιλαχούσα. Ένα απρόσμενο και δυσάρεστο, ωστόσο, γεγονός, ο θάνατος του Αθανάσιου Νάκου, τον περασμένο Μάρτιο, αποτέλεσε το «εισιτήριο» για την ξανθιά πολιτικό ώστε να επιστρέψει στα έδρανα του Κοινοβουλίου, ως βουλευτής Μαγνησίας.
Η κ. Μακρή ορκίστηκε Πρωταπριλιά, ωστόσο η υπουργοποίησή της λίγους μήνες μετά κάθε άλλο παρά ψέμα αποδείχτηκε.
Η αρχική λύπη της Ζέτα Μακρή για τη μη παρουσία της στο νέο υπουργικό συμβούλιο μετατράπηκε γρήγορα σε χαρά! Δύο ώρες μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, κι ενώ όλα έμοιαζαν να είχαν τελειώσει, η αιφνίδια παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη από την κυβέρνηση ανέτρεψε όλα τα δεδομένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα