Ινιέστα: Υπολογίζουμε αλλά δεν φοβόμαστε την Ιταλία

10:35 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στον ημιτελικό του Confederations Cup με τον Αντρές Ινιέστα να υποστηρίζει πως παρά το 4-0 του τελικού του EURO 2012 οι Ισπανοί υπολογίζουν πολύ στους Ιταλούς αλλά δεν τους φοβούνται.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής μέσος τόνισε: "Περιμένω έναν όμορφο ημιτελικό, ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες. Θα δούμε ποια θα είναι η τυχερή που θα συμμετάσχει στον τελικό. Η Ισπανία θεωρείται

από τους περισσότερους ως το φαβορί για την επικράτηση, κάτι που με βρίσκει σύμφωνο. Θεωρώ πως μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Ιταλίας, την οποία υπολογίζουμε πολύ, αλλά δεν την φοβόμαστε. Ειδικά αυτή την εποχή, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο".
Για τις διαφορές του αυριανού ημιτελικού με τον τελικό του EURO 2012, ο Ινιέστα δήλωσε: "Άλλο παιχνίδι εκείνο, άλλο αυτό που έρχεται. Η Ιταλία είναι μια δύσκολη αντίπαλος, παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά θεωρώ πως μια καλή Ισπανία θα μπορέσει να την κερδίσει. Θα πρέπει πάντως να προσπαθήσουμε πολύ και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας αν θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό".
Στην συνέχεια ο Ινιέστα δήλωσε: "Το μόνο που με απασχολεί είναι η ζέστη. Στο πρώτο ημίχρονο με την Νιγηρία υποφέραμε. Πρέπει να παραδεχτώ πως με την ζέστη δεν τα πάμε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα