Ιμπραΐμοβιτς: Εκπλήρωσα την αποστολή μου

14:58 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη του σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φτάνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας με τον ίδιο να εξηγεί πως για αυτό το λόγο ήρθε στο Παρίσι, για να κερδίζει τίτλους ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως την επόμενη χρονιά η ομάδα θα κατακτήσει και άλλα τρόπαια.

Σε δηλώσεις του μετά το 1-0 επί της Λιόν και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Είμαι περήφανος που κατακτήσαμε

το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Αυτή την στιγμή την περίμεναν πολλά χρόνια. Για αυτό, εξάλλου, ήρθα στο Παρίσι. Για να δώσω χαρά στους οπαδούς της Παρί. Είμαι ευτυχισμένος που εκπλήρωσα την αποστολή μου να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Όλοι στην ομάδα εργάστηκαν με όρεξη, αυταπάρνηση και με πίστη, έχοντας ένα κοινό στόχο. Την πρώτη θέση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, γιατί αυτό που πετύχαμε είναι σπουδαίο".
Για την επόμενη σεζόν, ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε: "Τα όρια της ομάδας μας τα γνωρίζει μόνο ο Θεός. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Είμαι βέβαιος πως την επόμενη χρονιά θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι, ακόμα πιο ισχυροί και θα διεκδικήσουμε εκτός από τους εγχώριους τίτλους, μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα