«Ο Αντσελότι να σεβαστεί όσα έχει υπογράψει»

14:14 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η φημολογία των τελευταίων ημερών σύμφωνα με την οποία ο Κάρλο Αντσελότι είναι βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενοχλήσει τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν να καλεί τον Ιταλό να σεβαστεί όσα έχει υπογράψει με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Σε δηλώσεις του στο FRANCE FOOTBALL ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν

τόνισε: "Ο Αντσελότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Παρί. Από την μεριά μας, δεν πρόκειται να αλλάξουμε την στάση μας η οποία είναι να σεβόμαστε τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει. Μένει να τις σεβαστεί και ο προπονητής μας και να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να δέχεται προτάσεις από άλλη ομάδα".
Για το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Αντσελότι, ο Αλ Κελαϊφί δήλωσε: "Ακόμα δεν έχουμε βρεθεί για να μιλήσουμε. Θα το κάνουμε σύντομα, όμως, αφού θέλω να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις μας. Από την δική μας πλευρά δεν έχει αλλάξει κάτι και συνεχίζουμε να θέλουμε την συνεργασία μας με τον Ιταλό τεχνικό. Μένει να σεβαστεί και εκείνος τα όσα έχει συμφωνήσει και έχει υπογράψει".
Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν πρόσθεσε επίσης πως "αυτή είναι η στιγμή των πανηγυρισμών για τον τίτλο που κατακτήσαμε δίκαια. Ας απολαύσουμε τις στιγμές και ας μην σκεφτόμαστε το μέλλον. Μόλις ηρεμήσουμε, θα λύσουμε όλες τις εκκρεμότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα