Ιμπραΐμοβιτς: Ξέρω πως είμαι ο καλύτερος δεν έχω ανάγκη την Χρυσή Μπάλα

08:30 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε μια από τις γνωστές... μεγάλες δηλώσεις που κάνει ξεκαθάρισε πως δεν έχει ανάγκη την "Χρυσή Μπάλα" καθώς, όπως είπε, ξέρει ότι είναι ο καλύτερος από όλους.
Σε ερώτηση που δέχτηκε και αφορούσε στην "Χρυσή Μπάλα" ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε ως εξής: "Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι (σ.σ. γέλια). Για μένα δεν είναι σημαντικό. Δεν χρειάζομαι να κερδίσω την Χρυσή Μπάλα για να ξέρω πως είμαι ο καλύτερος. Ξέρω πως είμαι.

Το να βοηθάω την ομάδα μου είναι η δουλειά μου".
Για την νίκη επί του Ολυμπιακού στο "Παρκ Ντε Πρενς" ο Ιμπραΐμοβιτς μεταξύ άλλων είπε πως "παίξαμε φοβερά στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν αλλιώς. Δείξαμε όμως μαζητικότητα, ψυχραιμία και πάνω από όλα χαρακτήρα. Δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως, αντιδράσαμε, σκοράραμε και τελικώς νικήσαμε. Η αλήθεια είναι πως κουράστηκα στο τέλος και ο προπονητής με αντικατέστησε. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορούσα σε επίθεση και άμυνα. Πάντα πρέπει να βάζεις πάνω από όλα την ομάδα. Το τελικό 2-1 έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς. Ο στόχος της πρόκρισης στους 16 επετεύχθη. Εμείς θα περιμένουμε τη κλήρωση για να δούμε τι θα έχουμε μετά.
Όσο προχωράμε στην διοργάνωση θα δυσκολεύουν και οι αντίπαλοι. Εμείς θα προπονούμαστε σκληρά για όλους τους αγώνες".

Keywords
Τυχαία Θέματα