Ιερέας αγιάζει με... νεροπίστολο!

20:33 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο συγκεκριμένος ιερέας δεν μοιάζει σίγουρα με κανέναν άλλο! Ο πατέρας Ουμπέρτο ετοιμάζεται για ακόμα μια λειτουργία στην εκκλησία Οχο ντε Αγουα στην Κοαουίλα του Μεξικό καιφοράει τα ράσα του με τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν, ενώ πριν βγει στο ναό παίρνει ανά χείρας ένα νεροπίστολο γεμάτο αγιασμό!

Όπως καταλαβαίνεται τα μικρά παιδάκια είναι οι πιο πιστοί... φαν του πατέρα Ουμπέρτο!

Ο κόσμος περίεργος για την ενδυμασία του και το... νεροπίστολό του όλο και αυξάνεται στις λειτουργίες του, ενώ τα παιδάκια περιμένουν πώς και πώς να τους ρίξει με το νεροπίστολο τον

αγιασμό!

Ο ίδιος σχολιάζοντας τα ράσα του με τους σούπερ-ήρωες τονίζει ότι «οι ιστορίες του Μπάτμαν και του Σούπερμαν μιλούν για δύναμη και μάχη, νικούν τον φόβο και πλησιάζουν την ειρήνη και την συγχώρεση».

Από την άλλη, η ιδέα για το νεροπίστολο προέκυψε όταν κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας που τελούσε, ένα παιδάκι του χάρισε ένα τέτοιο παιχνίδι. Τότε το πήρε, το γέμισε με αγιασμό και με αυτό «πυροβόλησε» το ποίμνιό του, το οποίο αντέδρασε πολύ θετικά στην εναλλακτική αυτή πρόταση του ιερέα κι έκτοτε δε χάνει λειτουργία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα