Ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση

16:02 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την χθεσινή εκτενή ανάλυση του Ολυμπιακού μέσω του VIDEO (για περισσότερο από 40 λεπτά) στα Σπάτα, ο Νίκος Κωστένογλου δεν ήθελε να «φορτώσει» και άλλο τους παίκτες του σήμερα. Τους έχει αφήσει από το πρωί ελεύθερους και δεν τους μίλησε καθόλου για το ντέρμπι. Οι τελευταίες εντολές θα δοθούν στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη πριν το ντέρμπι. Ο «Κωστέ» φαίνεται να έχει καταλήξει στα 9/11 της ενδεκάδας.

Αραμπατζής, Κοντοές, Καράμπελας, Μανωλάς –

Δέλλας, Μάκος, Βάργκας – Καφές, και Μπέλεκ δείχνουν είναι οι «σίγουροι». Από εκεί και πέρα Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος και Σιαλμάς διεκδικούν δύο θέσεις. Ο Βραζιλιάνος είναι φαβορί για αριστερά, όπως και ο «Λύμπε» για φορ αν και ο Σιαλμάς και στις δύο θέσεις μπορεί να προσφέρει με το πρέσινγκ και την εκρηκτικότητα του. Η τελική απόφαση του προπονητή της ΑΕΚ θα ανακοινωθεί στο Καραϊσκάκη.

Οσον αφορά το ξενοδοχείο οι παίκτες περνούν ήρεμα τις τελευταίες ώρες πριν το ντέρμπι. Είναι σημαντικό ότι είναι στην αποστολή και οι 22 διαθέσιμοι παίκτες, δείγμα ότι πάνε στο Καραϊσκάκη όλοι μαζί. Αυτό που έχει κάνει αίσθηση είναι ότι δεν έχει πάει η διοίκηση στο ξενοδοχείο να βρεθεί στο πλάι της ομάδας. Άλλη μια απόδειξη πόσο… μόνη είναι αυτή η ομάδα ακόμα και πριν από τόσο μεγάλα ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα