Η sex tape της Τουλίσα (ΦΩΤΟ)

12:57 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Προβλήματα έχει η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Τουλίσα Κονταστάβλος που ζει στην Αγγλία. Χθες, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο που δείχνει μια ξανθιά κοπέλα σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις. Η κοπέλα αυτή φέρεται να είναι η Τούλισα και φυσικά έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο με το βίντεο που σύμφωνα με τη Sun, έχει διάρκεια 6 λεπτά και πωλείται στο διαδίκτυο για 3.90 λίρες.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο πριν δυο χρόνια, όταν ακόμα η Τουλίσα ήταν ξανθιά. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Τουλίσα καθώς και τον Αύγουστο είχε βγει στη δημοσιότητα ένα άλλο ροζ βίντεο πάλι με υποτιθέμενη πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια, ωστόσο η ίδια και οι εκπρόσωποί της διέψευσαν την αυθεντικότητα του βίντεο. Ο άνδρας που είχε στα χέρια του το βίντεο διαπραγματευόταν με αμερικανική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του πορνό ζητώντας το ποσό των 500.000 λιρών.

Σήμερα, οι δικηγόροι της Τουλίσα με δικαστική εντολή απαγόρευσαν στον ιστότοπο που κυκλοφορούσε το βίντεο οποιοσδήποτε χρήση, δημοσίευση ή μετάδοση του βίντεο καθώς και να αποκαλύψει σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο το σύνολο ή οποιοδήποτε μέρος της ταινίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα