Ισόπαλοι ΟΦΗ και Εργοτέλης

20:05 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν Νίκος Αναστόπουλος και Νίκος Καραγεωργίου στο σημερινό (12/11) φιλικό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη. Οι δύο κρητικές ομάδας ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 με τον Καμπάνταη να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 38ο λεπτό και τον Χρυσοφάκη να ισοφαρίζει στο 81.

Οι δύο τεχνικοί χρησιμοποίησαν σχεδόν όλους του παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, ώστε να βρίσκονται σε αγωνιστικό ρυθμό λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά και να δουν σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες που δεν εχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής..

class="c4"> ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης (83' Σαχσανίδης), Γαλανόπουλος, Μπουλούτ (46' Ζόρντι Λόπες), Ταυλαρίδης, Μποντόρ (46' Σουμπίνιο), Βερόν (46' Μονιάκης), Ρόβας, Ουκάρ (46' Ζαχαράκης), Ζορμπάς (λ.τρ. 28' Κάται), Παπουλής (λ.τρ. 10' Χόρχε Λόπες, 80' Αλσίτο Τζούνιορ), Καμπάνταης.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης (46' Πιρσον), Γιαλούσης (61' Τζανακάκης), Βίσιο (61' Νταντόμο), Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι (61' Κυριακίδης), Ολίσε (61' Μπουχαλάκης), Μπέτο (46' Μπρούνο), Σαρρής (61' Γιοβάνοβιτς), Κουτσιανικούλης (61' Ρέντζας), Λεάλ (61' Χαντί), Κατσικοκέρης (61' Χρυσοφάκης).

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο τεχνικοί έκαναν δηλώσεις αναφερόμενοι στο φιλικό και τα συμπεράσματα που έβγαλαν.

Νίκος Καραγεωργίου: «Ήταν ένα καλό τεστ και για τις δυο ομάδες. Είναι καλό να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Στεναχωρήθηκα με τα παιδιά του ΟΦΗ που τραυματίστηκαν. Είμαι ευχαριστημένος από τον Λεάλ. Προσπαθεί να βρει τα πατήματα του και θα τα βρει. Ανεβάζει ρυθμούς και ο Ολίσε. Φοβήθηκα να βάλω τον Μπούντιμιρ, ίσως τον βάλουμε στο φιλικό με τον Ρούβα. Ξεκινάμε από την Τρίτη για το παιχνίδι με την Κέρκυρα»

Νίκος Αναστόπουλος: «Αντί για προπόνηση δώσαμε ένα φιλικό. Θέλαμε να μείνουμε καλά σε ρυθμό και να μην τον χάσουμε. Μέχρι 28 Δεκεμβρίου έχουμε οκτώ δύσκολα παιχνίδια. Έχω ξαναπεί ότι έχουμε ανάγκη μια 20άδα έτοιμων παικτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365