Έμερι: Καλύτερη η Ατλέτικο

08:22 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Βαλένθια ηττήθηκε και μέσα στο "Μεστάγια" από την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0) και αποκλείστηκε με δυο ήττες από τον τελικό του Europa League με τον Ουνάι Έμερι να παραδέχεται πως η ομάδα της Μαδρίτης ήταν καλύτερη και άξιζε την πρόκριση.

Σε δηλώσεις του μετά τον δεύτερο ημιτελικό, ο προπονητής της Βαλένθια τόνισε: "Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν καλύτερη και άξιζε να κερδίσει. Ήταν καθοριστικό για εμάς να πετύχουμε ένα γκολ

αλλά δεν μπορέσαμε. Ήμασταν κοντά στο να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αρκετό. Αν είχαμε πετύχει γκολ, θα φέρναμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, αλλά δεν έγινε έτσι. Είμαι χαρούμενος με το γεγονός πως ήμασταν όλοι μαζί, οπαδοί και ομάδα, αλλά το πρώτο παιχνίδι έπαιξε καθοριστικό ρόλο".
Ο Έμερι έστρεψε πλέον την προσοχή στις τελευταίες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος με την Βαλένθια να διεκδικεί την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός: "Το πιο σημαντικό είναι πως τώρα η Βαλένθια μπορεί να είναι ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμβεί μέσω του πρωταθλήματος. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα παίξουμε στον τελικό, ούτε του Κυπέλλου Ισπανίας ούτε του Europa League, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον βασικό μας στόχο που είναι η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Όσο για το μέλλον του μετά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Βαλένθια στο τέλος της σεζόν, ο Έμερι δήλωσε: "Δεν είναι σημαντικό αυτή την στιγμή. Τώρα δεν είναι ώρα να συζητήσουμε για το μέλλον μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα