Και Μελισσανίδης και Ντέμης και Άραβας

10:51 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Αποκλειστική συνέντευξη των δύο νομικών του Βασίλη Ξενιάδη, Στέφανου Δεληκωστόπουλου και Λάμπρου Σινανιώτη υπάρχει στην εφημερίδα η οποία διαλέγει τα εξής "χτυπήματα": "Οι μέτοχοι ζητούν λεφτά. Η πιο σωστή λύση είναι να πάμε μαζί με την ΠΑΕ στη Morgan Stanley και να πούμε «πάρε τα χρήματά σου και ελευθέρωσέ μας τις μετοχές». Ο Ξενιάδη δεν τους

δείχνει τα χρήματα γιατί με αυτά θα έκαναν διαπραγματεύσεις με άλλους. Τα λεφτά του Ξενιάδη είναι καθαρά".

SPORTDAY

Για "στημένο" περιστατικό προκειμένου να συλληφθεί ο Βασίλης Ξενιάδης κάνει λόγο ο ίδιος, όπως γράφει η εφημερίδα η οποία τονίζει: "Πληρώνοντας 1,500 ευρώ ο Ξενιάδης αφέθηκε ελεύθερος και καταγγέλλει για τη σύλληψή του την ΑΕΚ!". Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στις ελπίδες του Σταύρου Αδαμίδη για τον Άραβα επενδυτή και το Plan B με... "δάνειο Ψωμιάδη". Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας: "Το ενδεχόμενο κατάθεσης των κατάλληλων δικαιολογητικών για την χορήγηση νέου δανείου με εγγύηση τα χρήματα που αισιοδοξούν ότι θα λάβουν από τη δικαστική νίκη επί του Μάκη Ψωμιάδη σκέφτονται στην ΑΕΚ προκειμένου να λυθεί προς ώρας το πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει στην ΠΑΕ. Τις σκέψεις για το… plan b της ΠΑΕ τις επιβεβαίωσε και ο Χάρης Οικονομόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη»… «Αν η ΑΕΚ δεν βρει τώρα λύση, για να ζήσει πρέπει να δανειστεί με εγγύηση τα χρήματα Ψωμιάδη και να βοηθήσει ο κόσμος της στην αποπληρωμή», είπε ο δικηγόρος της «Ενωσης». Για να καλύψει η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της έως το τέλος της σεζόν και να αγοράσει το δάνειο της Morgan Stanley, χρειάζεται δέκα εκατ. ευρώ. Το ζήτημα όμως είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει πότε, εάν και πόσα θα είναι τα χρήματα της οικογένειας που θα επιδικαστούν υπέρ της ομάδας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για Άραβα επενδυτή κάνει λόγο η εφημερίδα: "Σύμφωνα με πληροφορίες της ΏΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ η περίπτωση από την οποία περιμένει πρόταση ο Αδαμίδης: Είναι Πρίγκιπας! Στην ΑΕΚ ξέρουν ότι είναι 3 φορές μεγαλύτερο οικονομικό μέγεθος από αυτούς που θέλουν τον ΠΑΟ", γράφει η Ώρα και συνεχίζει: "Δάνειο από τους μετόχους και επιφανείς ΑΕΚτζήδες προτείνει ο Οικονομόπουλος να ζητήσει η ΠΑΕ". Όσον αφορά τους παίκτες τονίζεται πως εκείνοι από την πλευρά τους δεν πιστεύουν τίποτα και περιμένουν επίσημη και ουσιαστική ενημέρωση.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη, μαζί με εκείνο του Ντέμη Νικολαϊδη αναφέρει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι έγινε κρούση από την ΠΑΕ στους δύο άνδρες: "Τα λεφτά που θα πάρει η ΑΕΚ από τον Ψωμιάδη έδωσαν τη δυνατότητα στην ΠΑΕ να διερευνήσει τις προθέσεις του Μελισσανίδη αρχικά και του Νικολαϊδη στη συνέχεια για την εισροή ρευστού στα ταμεία της ομάδας. Το σκέφτεται ο Νικολαϊδης, που έχει αρχίσει επαφές με την παρέα του 2004 και όχι μόνο. Άλλες σκέψεις κάνει ο Μελισσανίδης".

Keywords
Τυχαία Θέματα