«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

17:32 25/5/2012 - Πηγή: AEK365

«Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε απέναντι σε μια ομάδα που πριν από μία εβδομάδα έπαιζε στο προ-ολυμπιακό. Μαζευτήκαμε πριν από δέκα ημέρες και παρόλα αυτά δείξαμε μεγάλη αγωνιστικότητα. Το πρόβλημα για μένα ήταν στο σερβίς και την επίθεση. Αύριο παίζουμε με το Ισραήλ που δεν είναι της δυναμικότητας της Ισπανίας. Οι καλές εμφανίσεις πρέπει βέβαια να συνοδεύονται και από αποτελέσματα», δήλωσε ο Αλέκος Λεώνης μετά την ήττα από την Ισπανία στην Κατερίνη για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Ο βασικός διαγώνιος της ομάδας, Χρήστος Μπέλος υπογράμμισε: «Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Θέλουμε ακόμα χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Το Ισραήλ είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και πρέπει να διεκδικήσουμε 100% τη νίκη».

Ο Γιάννης Κυριακίδης σχολίασε: «Μαζευτήκαμε πριν από δύο εβδομάδες και ξαφνικά προέκυψαν απουσίες και αλλαγές. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Έχουμε δυνατότητες, αλλά χρειάζεται υπομονή. Η Ισπανία είναι το φαβορί και τα δύο επόμενα ματς είναι με πιο αδύναμες ομάδες. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ωραία ατμόσφαιρα».

Από πλευράς Ισπανίας ο τεχνικός της ομάδας Φερνάν Μουνιόζ Μπενίτεζ ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολη νίκη. Απλά κάναμε μια καλή αρχή στον δρόμο για την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Ξέρουμε πως η Ελλάδα πάντα παλεύει, ειδικά στην έδρα της και αυτό έκανε παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της».

Ο αρχηγός των Ισπανών και εκ των κορυφαίων του ματς, Ρουπέρεζ Ερνάν πρόσθεσε: «Στοχεύουμε στο φάιναλ φορ και μετά στην κατάκτησή του. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κατερίνης για την ωραία ατμόσφαιρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα