Καπετάνος: Δεν γυρίζω στην Ελλάδα

11:46 1/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, τώρα παίζει στη Ρουμανία και την Κλουζ, είναι ο Παντελής Καπετάνος. Ο πρώην φορ της ΑΕΚ, ο οποίος στην ουσία πέρασε και δεν... ακούμπησε από την Ένωση παραχώρησε συνέντευξη το novasports.gr μιλώντας για όλα. Αναλυτικά:

-Παντελή, καλώς ήρθες στην Ελλάδα! Είσαι στη Κοζάνη

όπου κάνεις τις διακοπές σου...
«Ναι, το ρουμανικό πρωτάθλημα σταματά τέτοια περίοδο και αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω για να δω την οικογένειά μου, εδώ στη Κοζάνη».

-Πώς είναι τα πράγματα στη Ρουμανία;

«Το ποδόσφαιρο εκεί λειτουργεί άψογα! Από οικονομικής πλευράς τα πάντα είναι τακτοποιημένα. Δόξα τω Θεό δεν έχω κανένα παράπονο. Στο Κλουζ όλα είναι τέλεια και με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για όλα όσα μας προσφέρουν».

-Από τη Στεάουα στην Κλουζ...

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Στην Κλουζ όλα λειτουργούν στην εντέλεια και τώρα που συνέρχομαι από τον τραυματισμό μου, ευελπιστώ να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».

-Θα μας μεταφέρεις μια εικόνα από το ρουμανικό πρωτάθλημα το οποίο παραμένει άγνωστο για τους έλληνες;

«Φυσικό είναι να παραμένει άγνωστο, αφού δεν προβάλλεται από κάποιο ελληνικό κανάλι, ενώ τα παιχνίδια δεν βρίσκονται στο στοίχημα. Σας διαβεβαιώ όμως πως πρόκειται για ένα πρωτάθλημα εξαιρετικά ελκυστικό. Σε κάθε αγωνιστική σημειώνονται πολλά και όμορφα γκολ, ενώ ο συναγωνισμός μεταξύ των ομάδων είναι μεγάλος. Το γεγονός αυτό δίνει μεγάλο ενδιαφέρον και στη βαθμολογία».

-Η ζωή στο Κλουζ πως είναι;

«Σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση με τη ζωή στο Βουκουρέστι. Το Κλουζ είναι μια μικρή πόλη, απολύτως κατάλληλη για να μεγαλώσει κανείς τα παιδιά του. Ειδικά για μένα που έχω αποκτήσει οικογένεια, είναι ο ιδανικός τόπος».

-Μετά απ' όλα αυτά, μάλλον δεν μετάνιωσες που αποφάσισες πριν από μερικά χρόνια να πάρεις το δρόμο για τη Ρουμανία...

«Να το μετάνιωσα; Σε καμιά περίπτωση! Αντιθέτως αισθάνομαι πολύ τυχερός που παρουσιάστηκε στο δρόμο μου αυτή η επιλογή».

-Το ενδεχόμενο να γυρίσεις στην Ελλάδα το σκέφτεσαι;

«Όχι, δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα! Εδώ τα πράγματα συνεχώς χειροτερεύουν. Αν το δούμε ποδοσφαιρικά, ελάχιστες ομάδες πληρώνουν και οι περισσότερες με χαρακτηριστική καθυστέρηση. Γιατί, λοιπόν, να γυρίσω;».

-Ωστόσο, ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις στη Superleague; Παρακολουθείς κάποιους αγώνες;

«Σίγουρα παρακολουθώ και περισσότερο τον Αρη, λόγω του αδερφού μου, του Κώστα».

-Η γνώμη σου;

«Εντάξει, η ομάδα χρειάζεται δουλειά, αλλά νομίζω πως σύντομα μπορεί να βελτιωθεί».

-Τον Κώστα πως τον βλέπεις;

«Ο Κώστας είναι μεγάλο ταλέντο και το έχει αποδείξει σε όποια ομάδα κι αν έχει πάει. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Αρη και ήδη το πράττει. Πέτυχε μάλιστα και το πρώτο του γκολ στο ματς με τη Δόξα!».

-Ένα γκολ το οποίο, μέσω NOVA, το αφιέρωσε σ

Keywords
Τυχαία Θέματα