Καραγεωργίου: Στα όριά μας

20:17 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αλλά και τη συνέχεια μίλησε ο Νίκος Καραγεωργίου στον «NovaΣΠΟΡ FM». Ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε πως για να πάρει θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του πρέπει να φτάσει στα όριά της. Επίσης ανέφερε πως η ισοπαλία με τον Άρη άνοιε την όρεξη στην ομάδα του για τη συνέχεια, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.


«Όταν έρχονται θετικά αποτελέσματα, ανεβαίνει και η ψυχολογία. Το ζητούμενο είναι ότι παρά τα προβλήματα, ανταποκριθήκαμε καλά κόντρα στον Άρη. Πήραμε βαθμό που μας άνοιξε την όρεξη για τη συνέχεια» δήλωσε αρχικά ο 49χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Ακολουθεί ένα δεύτερο διαδοχικό δύσκολο παιχνίδι, καθώς φιλοξενούμε στο Ηράκλειο τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε καλά. Χρειαζόμαστε σίγουρα τύχη, αλλά για να έχουμε ελπίδες να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να φτάσουμε στα όριά μας. Το όνομα του αντιπάλου αποτελεί από μόνο του κίνητρο για τους παίκτες. Ούτως ή άλλως, όμως, πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να ξεφύγουμε από τους όποιους κινδύνους και να κοιτάξουμε ψηλότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα