Καρέρα: Μόνο οι οπαδοί δεν αρκούν

12:18 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Έπειτα από καιρό η Γιουβέντους θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ υποδεχόμενη την Σαχτάρ Ντόνετσκ με τον Μάσιμο Καρέρα να υποστηρίζει πως η συμπαράσταση των οπαδών της πρωταθλήτριας Ιταλίας δεν θα είναι αρκετή για να έρθει η νίκη υπενθυμίζοντας το αήττητο 25 αγώνων της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα στο Τορίνο, ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε τόνισε: "Πήραμε μια γεύση των οπαδών μας στο ματς με την Τσέλσι, όπου μας βοήθησαν πολύ. Στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ περιμένω ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια, αλλά αυτό δεν αρκεί. Δεν μπορούμε να

επαναπαυθούμε πως θα πάρουμε το ματς μόνο και μόνο επειδή αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Η Σαχτάρ είναι πολύ καλή ομάδα, είναι για 25 ματς αήττητη και σε αυτήν αγωνίζονται πολλοί Βραζιλιάνοι. Πρέπει να προσέξουμε πολύ, να παίξουμε σαν Γιουβέντους και να μην τους αφήσουμε να πάρουνε ανάσα. Μόνο αν δώσουμε τα πάντα, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε".
Ο Καρέρα μίλησε και για τον προπονητή της Σαχτάρ, τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Ο Λουτσέσκου γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας έξυπνος και ικανός προπονητής και ξέρω πως θα προετοιμάσει άψογα την ομάδα του. Για αυτό λέω πως αναμένεται να δυσκολευτούμε πολύ και πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Keywords
Τυχαία Θέματα