Ζαρντίμ: Δεν είμαστε το φαβορί

11:58 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για το Λονδίνο αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αναγνωρίζει πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί αλλά να υπογραμμίζει πως θα προσπαθήσει να κάνει ένα καλό παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση η δυναμικότητα

του ελληνικού πρωταθλήματος με αυτή του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ποτέ δεν είναι καλό όταν μια ομάδα χάνει. Εμείς θα πάμε κεεί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".
Ο Ζαρντίμ όταν ρωτήθηκε για τα πλάνα του όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα απάντησε: "Έντεκα παίκτες θα παίξουν, από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν. Πρόθεση μου είναι να χρησιμοποιήσω εκείνους που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση".
Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δηλώσεις έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να τονίζει: "Πάντα είναι δύσκολο να σκοράρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και ειδικά όταν έχεις απέναντι σου την Άρσεναλ. Πέρσι κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην αγγλική ομάδα και φέτος θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η Άρσεναλ είναι βελτιωμένη. Ο Καθόρλα έχει ανεβάσει το επίπεδο των αντιπάλων μας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει εύκολο ματς, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα".

Keywords
Τυχαία Θέματα