Οι άλλοι τρεις της λίστας

11:28 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή φαίνεται πλέον να οριστικοποιείται. Στην κορυφή της δεσπόζει το όνομα του Τραϊανού Δέλλα, με τον οποίο η διοίκηση συναντήθηκε ήδη το βράδυ της Δευτέρας, του κατέθεσε πρόταση και περιμένει την απάντησή του. Αν αυτή είναι αρνητική, σε αυτή τη λίστα υπάρχουν άλλα τρία ονόματα: Έβαντ Λίνεν, Κρις Κόουλμαν, Μαρίνος Ουζουνίδης. Διαβάστε αναλυτικά τι... προεργασία έχει γίνει σε κάθε περίπτωση.

ΛΙΝΕΝ: Έχει γίνει μια πρώτη επαφή, μέσω μάνατζερ. Ο Γερμανός τεχνικός παρουσιάζεται θετικός στην

προοπτική να αναλάβει την ΑΕΚ, ενώ το μπάτζετ που του έχει μεταφερθεί ότι μπορεί να διαθέσει η ομάδα για τον νέο της προπονητή (100.000 ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν), τον καλύπτει.

ΚΟΟΥΛΜΑΝ: Η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπό του. Θέλει πολύ να δουλέψει ξανά σε σύλλογο, καθώς δεν καλύπτεται πλέον από το ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή (στην Εθνική Ουαλίας). Για τις απολαβές του δεν υπάρχει ζήτημα, ωστόσο ζητά εγγυήσεις για τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: Η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή χθες με τρίτο πρόσωπο (του περιβάλλοντος του), προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις σκέψεις και τις προθέσεις του, έπειτα από την αποχώρησή του από την Ξάνθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα