Καρέρα: Στο σωστό δρόμο

17:13 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Μπιανκονέρι έχουν αρχίσει ιδανικά τη σεζόν με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Ακόμη κι αν ο Αντόνιο Κόντε δεν είναι ούτε καν στο γήπεδο καθώς η διοίκηση της Φιορεντίνα δυσκολεύεται να του βρει χώρο.

«Δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο εδώ και ένα μήνα με αποτέλεσμα να έχουμε... τηλεπάθεια πλέον με τον Αντόνιο. Δουλεύουμε σκληρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ξέρουμε τι να κάνουμε σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο, ξέρουμε τι θέλουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό», τόνισε αρχικά ο υπηρεσιακός

τεχνικός της Μεγάλης Κυρίας και στη συνέχεια φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, την ώρα που ο ιταλικός Τύπος -που αρέσκεται πάντα στις υπερβολές- σχεδόν ανακηρύσσει τη Γιουβέντους πρωταθλήτρια από τώρα.

«Έχουν γίνει μόνο τέσσερις αγωνιστικές και είμαστε σίγουροι ότι ομάδες που τώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα θα βελτιωθούν στη συνέχεια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συνεχώς όσο λιγότερα λάθη γίνεται. Μπορούμε να ωριμάσουμε πολύ ως ομάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και μόνο. Είναι σίγουρο πάντως ότι φέτος η ομάδα έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά όλοι στη Γιούβε ξέρουν ότι πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά».

Από εκεί και πέρα, ο Καρέρα επικεντρώθηκε στο ματς με τη Φιορεντίνα, παιχνίδι στο οποίο οι Μπιανκονέρι θα αντιμετωπίσουν μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Για εμάς είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Υπάρχει μια φυσιολογική αντιπαλότητα με τη Φιορεντίνα και ξέρουμε ότι όλοι θέλουν να νικήσουν τη Γιουβέντους. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα με εμάς και πρέπει να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο με τη σωστή νοοτροπία για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δε θα μιλήσω τώρα για την 11άδα καθώς έχουμε μια προπόνηση μπροστά μας και μετά το τέλος της θα επιλεγεί (από τον Κόντε) η καλύτερη 11άδα για αυτή την αναμέτρηση. Η φυσική κατάσταση μας είναι πολύ καλή και οι αντίπαλοι θα πρέπει να τρέξουν πολύ για να μας ακολουθήσουν. Θα πάμε στη Φλωρεντία με στόχο να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, ο Καρέρα μίλησε και για τους Στέβαν Γιόβετιτς και Φάμπιο Κουαλιαρέλα καθώς σενάρια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήθελαν τη Γιουβέντους να προσφέρει στη Φιορεντίνα -πέρα από χρήματα- ως αντάλλαγμα τον «Κουάλια» για τον Μαυροβούνιο.

«Εμείς, δηλαδή το προπονητικό τιμ, ποτέ δεν κάναμε κάποια δήλωση για τον Γιόβετιτς γιατί έχουμε μια πολύ καλή επιθετική γραμμή από την περσινή σεζόν ακόμη. Είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες που έχουμε, η ομάδα ενισχύθηκε και οι επιθετικοί μας έχουν δείξει ότι είναι top players».

Keywords
Τυχαία Θέματα