Κάρικ: Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις

19:26 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρίσκεται 15 βαθμούς μπροστά από τη συμπολίτισσά της και από τη στιγμή που η υπόθεση «τίτλος» φαίνεται να έχει τελειώσει, πολλοί μιλάνε πως το κίνητρο της Γιουνάιτεντ για το σημερινό παιχνίδι θα είναι η εκδίκηση για την περυσινή, βαριά ήττα με 6-1, που υπέστη μέσα στην έδρα της από τους «πολίτες».
«Πραγματικά δεν το βλέπω έτσι. Απλά θέλω να μας δω να σηκώνουμε το τρόπαιο. Εμείς θέλουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, τίποτα άλλο», ήταν τα πρώτα λόγια του Κάρικ στην «Times of India», συμπληρώνοντας: «Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν

ξεκάθαρος. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ κοντά στο να το κάνουμε πέρυσι, φέτος όμως πιστεύω πως θα κάνουμε το βήμα παραπάνω και θα το κατακτήσουμε. Κάθε αγωνιστική βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στον τίτλο. Κάθε παιχνίδι που νικάμε μας κάνει χαρούμενους».
Παράλληλα, ο Άγγλος μίλησε και για τον περυσινό χαμένο τίτλο που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο: «Εάν αναλύσουμε την προηγούμενη χρονιά, δεν πήγαμε και τόσο άσχημα. Θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αν ήταν διαφορετικό το τελευταίο λεπτό του αγώνα της Σίτι. Η αλήθεια είναι πως πονέσαμε που χάσαμε έτσι τον τίτλο, αλλά είμαστε μία μεγάλη ομάδα και όπως φαίνεται, θα επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα