Λάσμε: «Η άμυνα το κλειδί για μας»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μίλησε ο Στεφάν Λάσμε, θεωρώντας πως το Τριφύλλι πρέπει να ρίξει το βάρος στην άμυνα για να φύγει με τη νίκη από τη Βαρκελώνη.
Την πρώτη μεγάλη μάχη δίνει αύριο ο Παναθηναϊκός εναντίον της Μπαρτσελόνα και ο Στέφαν Λάσμε σε δηλώσεις του στην Ευρωλίγκα αναγνώρισε τη δυσκολία της αναμέτρησης, αλλά θεωρεί ότι με όπλο την άμυνα, το Τριφύλλι μπορεί να φύγει με τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού
στην ιστοσελίδα της Euroleague:

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή ομάδα και μια από τις κορυφαίες μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε δυνατά, όσο καλύτερα μπορούμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα θεωρείται το φαβορί, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος μέσα στην ομάδα το έχει στο μυαλό του.

Έχουν το πλεονέκτημα έδρας, όμως εμείς θα πάμε στην Βαρκελώνη και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Το κυριότερο είναι να προσέξουμε την άμυνά μας, αυτό είναι το κλειδί για μας. Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή ομάδα επιθετικά, οπότε εμείς πρέπει να ρίξουμε βάρος στην άμυνα μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα