Κασάνο: Στην Ίντερ νιώθω σημαντικός

12:53 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι ο Αντόνιο Κασάνο πήγε από την μία ομάδα του Μιλάνου, την Μίλαν, στην άλλη, την Ίντερ, με τον διεθνή επιθετικό να αισθάνεται σημαντικός στην νέα του ομάδα ενώ δεν έκρυψε το παράπονο του για την συμπεριφορά των ανθρώπων της Μίλαν προς το πρόσωπο του.

Σε δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Κασάνο τόνισε: "Στην Ίντερ νιώθω σημαντικός και αυτό με κάνει

να παίζω καλύτερα. Έχω βάλει αρκετά γκολ, έχω δώσει ασίστ συνεργάζομαι άψογα με τον Ντιέγκο Μιλίτο. Όλα αυτή την περίοδο πηγαίνουν καλά".
Για το πέρασμα του από την Μίλαν δήλωσε: "Ήθελα να παίζω, αλλά ο κόουτς δεν με χρησιμοποιούσε και δεν μου εξηγούσε τον λόγο. Όχι, δεν ένιωθα σημαντικός. Κέρδισα ένα πρωτάθλημα εκεί, και δεν το ξεχνάω αυτό. Στην Μίλαν έχω ακόμα φίλους, όπως ο Γέπες, ο Τασότι, με τον οποίο μιλάμε κάθε τρεις μέρες, αλλά υπάρχουν και κάποιοι με τους οποίους επέλεξα να μην μιλάω άλλο".
Όσο για την κλήση του στην Εθνική Ιταλίας δήλωσε: "Εξαρτάται από τον Πραντέλι. Εγώ παίζω όσο καλύτερα μπορώ, από εκεί και πέρα ελπίζω πάντα πως θα με καλέσει για το Μουντιάλ, μια διοργάνωση στην οποία δεν έχω παίξει".
Τέλος ο Αντόνιο Κασάνο αποκάλυψε το όνειρο του: "Όνειρο μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στην Σαμπντόρια. Στην Γένοβα εξάλλου θα ζήσω όταν αποσυρθώ. Λατρεύω την ομάδα και την πόλη".

Keywords
Τυχαία Θέματα