Θέλει Premier League ο Κάρολ

12:32 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Αναγεννημένος νιώθει στον Ολυμπιακό ο Ρόι Κάρολ και έτσι θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του λιμανιού ωστόσο ξεκαθάρισε πως αν υπάρξει πρόταση από ομάδα της Premier League δεν θα κλείσει την πόρτα σε ενδεχόμενη επιστροφή του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

τόνισε: "Ήταν μια φανταστική ευκαιρία για μένα, όταν ο Ολυμπιακός με απέκτησε από τον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη. Έπιασα ένα πέναλτι στην πρώτη μου επαφή με την μπάλα ως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπαίνοντας σαν αλλαγή στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν και δεν κοίταξα ξανά πίσω μου. Νιώθω ικανοποιημένος. Αισθάνομαι αναγεννημένος και η πρώτη μου σκέψη κάθε πρωί είναι να χαρώ τη μέρα, ό,τι κι αν αυτή φέρει. Θα ήθελα πολύ ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αν όμως συνεχίσω να παίζω καλά, ίσως έχω μία ακόμη ευκαιρία στην Premier League. Ποτέ δεν θα έκλεινα την πόρτα σε μία τέτοια προοπτική".
Ο Κάρολ μιλά για την αλλαγή στην ζωή του μετά τις περιπέτειες που πέρασε με το αλκοόλ και οι οποίες λίγο έλειψε να του στοιχίσουν: "Έχω πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαι ευγνώμων. Δεν θέλω να λέω πάλι για την περίοδο που έκανα αποτοξίνωση, αλλά μου άφησε κάποια σημάδια. Όταν άφησα την Οντένσε στη Δανία τον Ιανουάριο του 2011, δεν έγινε τίποτα για οκτώ μήνες. Καμία ομάδα δεν έδειξε ενδιαφέρον και βρέθηκα να κάθομαι στο σπίτι μου και να σκέφτομαι ‘Γιατί μου συμβαίνει αυτό;'. Ήξερα την απάντηση. Ήταν τα προβλήματα που είχα εκτός γηπέδων. Εγώ ήξερα πως τα είχα αφήσει πίσω μου, αλλά οι υπόλοιποι δεν ήταν τόσο σίγουροι. Όταν ο ΟΦΗ μού έδωσε την ευκαιρία, ήθελα να την αξιοποιήσω στο έπακρο και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα".
Ο 35χρονος Κάρολ αφηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό όταν κάποιος τον ρώτησε αν είναι συμπαίκτης με τον Τζορτζ Μπεστ: "Θυμάμαι πως είχα επισκεφτεί στην Αθήνα ένα σχολείο που έμοιαζε ιδανικό για την κόρη μου και μου έκανε ευχάριστη έκπληξη όταν διαπίστωσα πως η διευθύντρια ήταν από τη Βόρεια Ιρλανδία. Της εξήγησα ποιος είμαι και τι κάνω και μου είπε ‘Ήσουν συμπαίκτης με τον Τζορτζ Μπεστ;'. Εγώ γέλασα και απάντησα: ‘Δεν δείχνω τόσο μεγάλος, έτσι δεν είναι;'. Είναι πολύ καλή γυναίκα, ο Θεός να την έχει καλά. Δεν θα μπορούσα να νιώσω προσβεβλημένος από κάτι τέτοιο".
Για την απόφαση του να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005 δήλωσε: "Πριν φύγω από τη Γιουνάιτεντ, ο σερ Άλεξ μού είπε: ‘Δεν θέλω να φύγεις. Σου έχω ένα τετραετές συμβόλαιο έτοιμο για υπογραφή'. Το εκτίμησα αυτό, αλλά ήμουν νέος και ήθελα να παίζω κάθε εβδομάδα. Αν σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να συμβεί αν ενεργούσες διαφορετικά, θα καταλήξεις να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δεν θα πω ποτέ πως λυπάμαι για την απόφαση που πήρα να φύγω. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο κι αυτό το δρόμο πήρε η δική μου ζωή. Χαίρομαι για το πού με οδήγησε σήμερα".
Όσο για τον αγώνα του Ολυμπιακού την Τετάρτη με την Άρσεναλ, ο Ρόι Κάρολ τόνισε: "Η τελευταία μου συμμετοχή με τη Γιου
Keywords
Τυχαία Θέματα