Καθάρισαν Ρούνεϊ και... Όλιβερ

00:02 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΦΟΥΛΑΜ: 1-0
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Στους τρεις βαθμούς έφτασε τη διαφορά της από τη Σίτι η Γιουνάιτεντ καθώς επικράτησε με 1-0 της Φούλαμ, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Η Φούλαμ ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά και είχε στο 14ο λεπτό μια καλή κεφαλιά με τον Πογκρέμπνιακ, την οποία απομάκρυνε ο Ντε Χέα.
Στο 21' ο Ντέμπσεϊ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Ισπανό να λέει ξανά όχι, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Εβρά έκανε το διαγώνιο

σουτ, αλλά ο Σβάρτσερ απομάκρυνε.
Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42ο λεπτό. ο Γιανγκ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Χάνγκελαντ δεν μπόρεσε να διώξει και ο Ρούνεϊ από κοντά έκανε το 1-0.
Στο 47' ο Σβάρτσερ απέκρουσε το σουτ του Βαλένσια, ενώ στο 53΄ο γκολκίπερ της Φούλαμ δε δυσκολεύτηκε από το μακρινό σουτ του Ρούνεϊ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκιγκς τροφοδότησε με τακουνάκι τον Γιανγκ, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα.
Στο 75' ο Σβάρτσερ απέκρουσε το σουτ του Γιανγκ, ο οποίος έκανε και νέα προσπάθεια που κόντραρε σε σώματα,. Σε 3ο χρόνο ο Γκιγκς σούταρε αλλά ο Χένγκελαντ έδιωξε.
Δύο λεπτά αργότερα ο Μέρφι δοκίμασε από πολύ μακριά το πόδια του, η μπάλα έφτασε στον Ντέμπσεϊ, ο οποίος όμως δε βρήκε στόχο από κοντά. Στο 90' η Φούλαμ ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Μέρφι, αλλά ο Όλιβερ έκλεισε τα μάτια.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ (75' Σμόλινγκ), Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Γιανγκ, Γουέλμπεκ (63' Τσικαρίτο), Ρούνεϊ (78' Σκόουλς).
ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Κέλι, Χιουζ, Χάνγκελαντ, Ρίισε, Ντεμπελέ, Ντιαρά (71' Μέρφι), Νταφ, Φρέι (67' Ρουίς), Ντέμπσεϊ, Πογκρέμπνιακ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα