Καθάρισε εύκολα η Τβέντε

22:07 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUPOPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «32»-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΤΒΕΝΤΕ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: 1-0 (Α' ΑΓΩΝΑΣ 1-0)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ντε Γκρόλς Αρίνα»

Το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa League πήρε εύκολα η Τβέντε, αφού νίκησε με 1-0 την Στεάουα Βουκουρεστίου στην ρεβάνς της «Ντε Γκρόλς Αρίνα»

περνώντας με συνολικό σκορ 2-0, και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Σάλκε-Βιτόρια Πλζεν. Η Τβέντε απείλησε στο 11' με τον Ντε Γιόνγκ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 16' άγγιξε το γκολ όταν ο Γιάνσεν τροφοδότησε τον Τζον που πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Η Στεάουα Βουκουρεστίου απάντησε στο 22' με τον Ρουσέσκου να πλασάρει πάνω στον Μιχαϊλοφ, μετά από πάσα του Τανάσε. Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 29' όταν ο Μαρτίνοβιτς γύρισε την μπάλα στον Ταταρουσάνου, ο οποίος έδιωξε πάνω στον Ντε Γιόνκ που πάσαρε στον Τσανλί που με πλασέ έκανε το 1-0. Η Τβέντε «φλέρταρε» με το δεύτερο γκολ στο 36' όταν Μπράμα και Φερ συνδυάστηκαν και ο πρώτος τροφοδότησε τον Τζον, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Στεάουα Βουκουρεστίου άγγιξε την ισοφάριση στο 57' όταν ο Μπραντάν τροφοδότησε τον Κοστέα που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Μιχαϊλοφ έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 64'με τον Τάτου να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Τανάσε, ενώ στο 68' η Τβέντε απάντησε όταν ο Γιάνσεν πάσαρε στον Τσανλί που σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Ταταρουσάνου μπλόκαρε. Η Στεάουα άγγιξε το γκολ στο 75' όταν ο Τανάσε πάσαρε στον Ρουσέσκου που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Μιχαϊλοφ έδιωξε σε κόρνερ και οι γηπεδούχοι κράτησαν την νίκη.

ΤΒΕΝΤΕ: Μιχαΐλοφ, Κορνελίσε, Βίσγκελχοφ, Ροσάλες, Ντάγκλας, Μπράμα, Φερ, Γιάνσεν (80' Μπέγκτσον), Ντε Γιονγκ (90' Πλέτ), Τζον (56' Μπαιραμί), Τσανλί.

ΣΤΕΑΟΥΑ Β.: Ταταρουσάνου, Λατοβλεβίτσι, Μαρτίνοβιτς, Τιρίτσες, Άλβες, Μπραντάν (75' Μ. Κοστέα), Τανάσε, Πρεπελίτα (46' Σ. Κοστέα), Μπουρκεάνου, Ρουσέσκου, Τάτου (62' Νίκολιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα