«Καθάρισε» ο Ατρόμητος

22:12 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με το καθαρό 2-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ο Ατρόμητος έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. -Με παίκτη λιγότερο ο Παναιτωλικός, μετά την αποβολή του Φάμπιο.

Το ματς

Ο Φάμπιο στο 15΄, άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ τρία λεπτά αργότερα σειρά πήρε, ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος σκόραρε και στο τρίτο φετινό παιχνίδι Κυπέλλου για τους «κυανόλευκους», «κλειδώνοντας» παράλληλα τη νίκη.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν

ήταν ιδιαίτερα καλό, ο ρυθμός είχε πέσει από νωρίς και στο 83' ήρθε μία ανοησία από τον Μπικέι για να «τινάξει» το παιχνίδι στον αέρα. Σε μια μονομαχία του με τον Ιγκλέσιας, ο Αργεντινός του έριξε μια αγκωνιά και στη συνέχεια ο Ισπανός ανέλαβε να τον ρίξει με μια λαβή στο έδαφος και να του ρίξει και μια κλοτσιά.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικέ, Καλί, Δάρλας (58' Ζούνιορ), Καλογέρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Θεοδωρίδης (71' Κουτσοσπύρος), Γοδόι (46' Πασάς), Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος (89' Αρκούδας), Μπάλλας (71' Ιγκλέσιας), Γεωργίου, Καραμάνος, Ουμπίδες (76'Δημούτσος), Πίτου, Φάμπιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα