Καθάρισε ο Βίλα

16:58 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 1-0

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Γιάχος

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά.

Στο 16ο λεπτό ο Λίλα επιχείρησε να νικήσει τον Γιωργαλλίδη από πολύ μακριά, αλλά ο κίπερ του Πλατανιά, μάζεψε εύκολα, ενώ στο 20' ο Τσουκαλάς έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Ίλιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα πολύ μακριά από την εστία του Πλατανιά με σουτ στην κίνηση. Ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές από εκεί και πέρα και στο 44ο λεπτό

ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε όμορφα το φάουλ από τα δεξιά ο Κολοβέτσιος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του Πλατανιά.

Στο 47ο λεπτό ο Κάταϊ μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ και ο Βελλίδης έδιωξε στην κλειστή του γωνία, ενώ στο 62' ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Ο Κοροβέσης βγήκε από τα αριστερά έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Βίλα με προβολή δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Βίλα (90+1' Γιάκος), Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (78' Στρούνα), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ, Ιντζίδης, Φερναντές, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα, Τόρες, Γουνδουλάκης (74' Πόποβιτς), Μπέλιτς (46' Κάται)

Keywords
Τυχαία Θέματα