«Καθάρισε» σε δέκα λεπτά

23:51 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ SERIE A'-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Φρίουλι»

Στην κορυφή της Ιταλίας πέρασε προσωρινά η Ουντινέζε αφού νίκησε με 2-0 την Ρόμα στο «Φρίουλι» για την 13η Αγωνιστική, φθάνοντας τους είκοσι τέσσερις βαθμούς και περιμένει την έκβαση του αυριανού ντέρμπι, μεταξύ της Λάτσιο

και της Γιουβέντους. Η Ουντινέζε απείλησε στο 4' με τον Αρμέρο να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Ίσλα, ενώ στο 6' η Ρόμα απάντησε όταν ο Πιάνιτς σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αλλά ο Χαντάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 9' όταν ο Πίντσι τροφοδότησε τον Ντι Νατάλε που σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στεκέλενμπουργκ. Η Ρόμα άγγιξε το γκολ στο 15' όταν ο Ντε Ρόσι εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά για τον Οσβάλντο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Η Ουντινέζε «φλέρταρε» με το προβάδισμα στο 26' όταν ο Αρμέρο με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Ντι Νατάλε μόνο απέναντι στον Στεκέλενμπουργκ, όμως ο γκολκίπερ των «λύκων» έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 29' όταν ο Ντι Νατάλε τροφοδότησε τον Μπενάτια, ο οποίος σούταρε άστοχα από την μικρή περιοχή. Η Ρόμα απείλησε στο 34' με τον Πιάνιτς να αστοχεί σε εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 39' η Ουντινέζε άγγιξε το γκολ όταν Ίσλα και Πίντσι συνδυάστηκαν και ο δεύτερος πάσαρε στον Ντι Νατάλε, ο οποίος σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Ρόμα έχασε απίστευτη τριπλή ευκαιρία για το 0-1 όταν στο 47' ο Ντε Ρόσι σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Χαντάνοβιτς να διώχνει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Πιάνιτς στο 48' ο Ζουάν έπιασε την κεφαλιά με τον Ντανίλο να διώχνει σε νέο κόρνερ, ενώ από την εκτέλεση του Ταντέι ο Λαμέλα σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι όμως το 0-0 παρέμεινε. Η Ουντινέζε απείλησε στο 54' με τον Ντι Νατάλε να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Αρμέρο, ενώ οι Ρωμαίοι «φλέρταραν» με το γκολ στο 60' όταν ο Γκάγο πάσαρε στον Οσβάλντο που πλάσαρε άστοχα τον Χαντάνοβιτς από το μισό μέτρο. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0 στο 64' όταν Ίσλα και Πίντσι έπαιξαν το ένα-δύο και ο δεύτερος τροφοδότησε τον Μπάστα, αλλά ο Στεκέλενμπουργκ έδιωξε σε κόρνερ. Η Ρόμα άγγιξε το γκολ στο 71' όταν ο Πιάνιτς πάσαρε στον Οσβάλντο, ο οποίος σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ στο 78' όταν ο Πίντσι με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Ντι Νατάλε μόνο απέναντι στον Στεκέλεμπουργκ και ο Ιταλός επιθετικός, με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Οι «ζέβρες» σφράγισαν την νίκη στο 88' όταν Μπενάτια και Αρμέρο συνδυάστηκαν και ο δεύτερος «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Ίσλα, ο οποίος με δεξί πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι (17' λτρ Φερονετί), Ίσλα, Ασαμόα, Μπάστα, Πίντσι, Αρμέρο, Αμπντί (69' Φαμπρίνι), Ντι Νατάλε (88' Πασκουάλε)

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Άνχελ, Ζουάν, Κίαερ (81' Κασέτι), Γκάγο (73' Μπόγιαν), Ντε Ρόσι, Γκρέκο (86'

Keywords
Τυχαία Θέματα