Καθοριστική η συνέχεια

21:51 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Με τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο η Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 κι από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η σημαντική αναμέτρηση ΕΑ Πατρών - Παναθηναϊκός.


ΕΑ Πατρών - Παναθηναϊκός
Πριν από δύο χρόνια, η ΕΑΠ υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Volleyleague ΟΠΑΠ

2009-2010 με τον νικητή εκείνη της αναμέτρησης να κατακτά την πρώτη θέση (νικητής με 3-1 ο ΠΑΟ). Αύριο οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο της ΕΑΠ, αλλά αυτή τη φορά θέλουν τη νίκη προκειμένου να ανασάνουν βαθμολογικά αφού η μεν ΕΑΠ είναι 10η με 11 βαθμούς κι ο δε Παναθηναϊκός 11ος με 9 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που θα παραταχθεί χωρίς τον Μίλος Στόικοβιτς, αφού ο Σέρβος ακραίος επέστρεψε στην πατρίδα του.
«Είναι τελικός και για τις δύο ομάδες. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια παρόλο που δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα, δείχνουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά γι' αυτό το παιχνίδι. Βέβαια κι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και δεν ξέρω αν τελικά παραταχθεί χωρίς τον Στόικοβιτς, κατά πόσο θα τον επηρεάσει», δήλωσε ο τεχνικός της ΕΑΠ Γιώργος Χριστόπουλος.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στην ξαφνική αποχώρηση του Στόικοβιτς τόνισε ότι: «Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε αφού κι η ομάδα ήταν σχετικά εντάξει απέναντι του. Μας αιφνιδίασε και εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την ΕΑΠ δεν είναι κι ότι το καλύτερο», για να συμπληρώσει με νόημα: «Το πιο εύκολο θα ήταν να φεύγαμε όλοι. Όσοι έχουμε μείνει θα το παλέψουμε μέχρι τέλους κι αυτοί που φεύγουν ας τους κρίνουν οι υπόλοιποι».
Όσον αφορά το παιχνίδι ο τεχνικός του ΠΑΟ σημείωσε: «Ο στόχος μας δεν αλλάζει, αφού η κρισιμότητα του αγώνα είναι δεδομένη. Σ' αυτό το ματς θα κερδίσει αυτός που θα δείξει ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο δυναμικότητας κι αυτός που θα έχει μεγαλύτερη θέληση θα πάρει τους βαθμούς. Η ΕΑΠ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά κι εμείς πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε κάτι που έχουμε ανάγκη και το οποίο θα αλλάξει και την πορεία της ομάδας».

ΑΟ Κηφισιάς - ΓΣ Λαμία
Για τους γηπεδούχους το αυριανό ματς είναι το πρώτο από μια σειρά κρίσιμων αγώνων (ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΕΑ Πατρών), ενώ η Λαμία προέρχεται από ένα σερί τριών νικηφόρων αποτελεσμάτων που την έχουν φέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας.
«Είναι κομβικό παιχνίδι για την ομάδα μου και πρέπει να το κερδίσουμε», ξεκαθάρισε ο Θεόκλητος Καριπίδης και συμπλήρωσε: «Η Λαμία είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος και προέρχεται από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων, αλλά για μας το επόμενο δεκαήμερο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική μας κατάταξη και θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς».
Στον ΑΟΚ όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος Καλαϊτζίδης θα είναι στην αποστολή αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ ο Γυμναστικός θα κατέβ

Keywords
Τυχαία Θέματα