Πάει με σκοπό να δικάσει η ΑΕΚ

21:12 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Όλα ανάποδα τα είχε η ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη, πλέον έχει και νέο «εχθρό» που δεν είναι άλλος από τον δικηγορικό σύλλογο. Για αύριο, Τετάρτη, έχει κηρυχθεί νέα απεργιακή κινητοποίηση των δικηγόρων, ημέρα όπου θα εκδικαζόντουσαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάκη Ψωμιάδη

και των στενών συγγενικών του προσώπων. Να θυμίσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί στις 16 Ιανουαρίου, όταν και πάλι οι δικηγόροι του Ψωμιάδη επικαλέστηκαν την απεργία των δικηγόρων και πήραν αναβολή της υπόθεσης. Όπως την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα, ο Χάρης Οικονομόπουλος είναι αισιόδοξος πως επιτέλους οι νομικοί της οικογένειας Ψωμιάδη θα αποδεχτούν την... ήττα τους και δεν θα επικαλεστούν μία ακόμα δικαιολογία για να τη «σκαπουλαρουν» ακόμα μία φορά, παίρνοντας παράταση.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ έχει πάρει ήδη άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο για να κάνει παράσταση, αλλά δεν είναι ενήμερος αν έχει κάνει το ίδιο και η πλευρά Ψωμιάδη. Για αυτό και αύριο, στις 10.30, στο κτήριο 5 της Ευελπίδων, η Ένωση θα πάει με σκοπό να εκδικαστεί η υπόθεση, με την ελπίδα ότι επιτέλους θα λάβει ένα τέλος αυτή η φαρσοκωμωδία. Άλλωστε η προσωρινή διαταγή υπάρχει, η περιουσία των παιδιών του Ψωμιάδη (ο ίδιος φαίνεται να μην έχει τίποτα) έχει δεσμευτεί και δεν βγάζουν πουθενά οι συνεχείς αναβολές. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση από την πλευρά της ΑΕΚ.

Την στιγμή που η ομάδα διασύρεται και κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα (και από το ελληνικό πρωτάθλημα) και ενώ έχει ήδη δεσμεύσει την περιουσία του Ψωμιάδη, περιμένει την τελεσίδικη απόφαση για να ξεκινήσει τη συντηρητική κατάσχεση. Και όμως, το Κράτος για ακόμα μία φορά δείχνει πως τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως αύριο θα εκδικαστεί η υπόθεση και δεν θα υπάρξει νέα αναβολή, αλλά βεβαίως ακόμα και σε αυτό το ενδεχόμενο, η ΑΕΚ αναμένεται να... ανανεώσει την προσωρινή διαταγή, μέχρι και την ημέρα που θα οριστεί νέα δικάσιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα