Κατσουράνης: Ο Σάντος καλύτερος από τον Μουρίνιο

09:36 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Με τα καλύτερα λόγια για τον Φερνάντο Σάντος μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος υποστήριξε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο καλύτερος προπονητής ακόμα και από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Πορτογαλίας, ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε: "Πέρα από την προσπάθεια του να μιλήσει ελληνικά, από την πρώτη μέρα έδειξε ενδιαφέρον και γνώση

για την ιστορία μας, κάτι που βοήθησε πολύ. Ο Μουρίνιο είναι μέσα στους τρεις καλύτερους προπονητές του κόσμου, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει καλύτερος από τον Φερνάντο Σάντος".
Στην ίδια ιστοσελίδα μίλησε και ο Ζόρζε Ροζάριο, για πολλά χρόνια συνεργάτης του Σάντος, ο οποίος δήλωσε: "Είναι ο ιδανικός προπονητής για τους Έλληνες. Περισσότερο και από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μέση οδός. Είτε αγαπάς είτε μισείς κάποιον. Ποτέ δεν είχαμε προβλήματα στην Ελλάδα, στο δρόμο, στα εστιατόρια, όπου και αν πηγαίναμε... Δουλέψαμε στην ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και συνέβαινε το ίδιο. Ακόμα και φίλοι του Ολυμπιακού μας αγκάλιαζαν".
Σε ερώτηση αν ο Σάντος μπορεί να ξεπεράσει τον Ότο Ρεχάγκελ στην συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, ο Ζόρζε Ροζάριο απάντησε: "Είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Και οι δυο είναι κορυφαίοι προπονητές, αλλά ο Φερνάντο Σάντος θαυμάζεται περισσότερο από τον κόσμο. Είναι ένας απλός άνθρωπος και οι Έλληνες το αναγνωρίζουν αυτό. Η ομοσπονδία έκανε πολύ έξυπνη κίνηση όταν τον προσέλαβε".
Τέλος ο στενός συνεργάτης του Σάντος πρόσθεσε: "Στον Φερνάντο αρέσει περισσότερο η καθημερινή δουλειά, παρά αυτή του ομοσπονδιακού προπονητή. Παρακολουθεί παίκτες, αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο και του λείπουν οι καθημερινές προπονήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα