Ρισκάρει με Μπεν Αρφά ο Πάρντιου

18:08 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Άστον Βιλά, εκεί όπου ο Γάλλος αγωνίστηκε για 65 λεπτά, δίχως να μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του, ενώ παράλληλα φάνηκε σε μεγάλο βαθμό η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Μπεν Αρφά ταλαιπωρείται από την αρχή της χρονιάς με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, κάτι που τον έχει περιορίσει σε μόλις 20 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.
Το γεγονός αυτό δεν πτοεί τον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να ξαναπάρει το ρίσκο και να χρησιμοποιήσει τον 26χρονο στα εναπομείναντα παιχνίδια

των «καρακαξών».
Ο Άγγλος τεχνικός πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Μπεν Αρφά και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την αποφυγή του υποβιβασμού.
«Ο Μπεν Αρφά ακόμα παραπαίει. Ο δικέφαλος έχει χαλαρώσει και δεν πιστεύω ότι θα γίνει δυνατός πριν τις έξι εβδομάδες. Παρόλα αυτά βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί»,τόνισε αρχικά ο 51χρονος προπονητής και συμπλήρωσε: «Στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ έκανε ότι μπορούσε. Μόλις βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη σπιρτάδα του»
«Η δουλειά που θα κάνει ο Χατέμ την επόμενη εβδομάδα θα τον βοηθήσει. Όταν σκοράρεις, μπορείς να πάρεις τη νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα και ο Μπεν Αρφά μπορεί να μας βοηθήσει»,κατέληξε ο τεχνικός των «καρακαξών», Άλαν Πάρντιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα