Κίνηση ανθρωπιάς από τον Διαμαντίδη

10:06 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Δημήτρη Διαμαντίδη που αποδεικνύει ότι εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και σπουδαίος εκτός των γηπέδων. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε την υπογεγραμμένη φανέλα του για τη δημοπρασία της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικών Μελετών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου), σε μία κίνηση που έχει σκοπό την προβολή του έργου της Ε.Ψυ.Με, αλλά και την οικονομική ενίσχυσή της.

Με τον Διαμαντίδη να έχει

(απο)δείξει κι άλλες φορές την ευαισθησία του σε κοινωνικά θέματα και το παράδειγμά του αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι αθλητές.

Η δημοπρασία ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 2 Απριλίου. Το άτομο που θα έχει κάνει την μεγαλύτερη προσφορά ως τότε για την εκάστοτε αθλητική φανέλα, θα την αποκτήσει (θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς από την Ε.Ψυ.Με).

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ) πέραν της σημαντικής συμβολής του σε αυτό, προσφέρει ακόμα μια συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών από το πρόσφατο ALL - STAR GAME Ο.Π.Α.Π 2013 που διεξήχθη στην Πάτρα.

Τη δράση αναμένεται να στηρίξουν και άλλοι αθλητές από το χώρο του ποδοσφαίρου και της καλαθοσφαίρισης, προκειμένου να στηρίξουν τη συγκεκριμένη δράση...

Keywords
Τυχαία Θέματα