Κίνηση ΟΣΦΠ για Μιγκέλ Τόρες

08:57 3/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και πλέον θα αρχίσουν οι πρώτες ανακοινώσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών με τον Μίτσελ να έχει καταλήξει ποιους παίκτες θα ήθελε στο ρόστερ την επόμενη σεζόν.
Ένας από αυτούς είναι ο Μιγκέλ Τόρες της Χετάφε τον οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην ισπανική ομάδα. Ο 27χρονος

αμυντικός μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας με τον Μίτσελ να έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές με τον Μιγκέλ Τόρες, επαφές που βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Στην λίστα του Μίτσελ βρίσκονται επίσης και τα ονόματα του Πέδρο Λεόν και του Ζοάν Βερδού. Η περίπτωση του Πέδρο Λεόν παρουσιάζει δυσκολίες καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης παραχωρεί τον 26χρονο μέσο έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ με τον Μίτσελ να πιέζει την ισπανική ομάδα να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό.
Όσο για τον Ζοάν Βερδού, ο 30χρονος Καταλανός μέσος είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει και εκτός από τον Ολυμπιακό, υπάρχει ενδιαφέρον και από Σαουθάμπτον, Σουόνσι, Σεβίλλη και Σοσιεδάδ.

Keywords
Τυχαία Θέματα