Κλάμα στον Πειραιά

09:21 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Τα όνειρα για Βουκουρέστι και τελικό Europa League "κόπηκαν" απότομα στον Ολυμπιακό καθώς η Μέταλιστ παρά το γεγονός ότι έχασε πέναλτι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Μέγιερι, κέρδισε 2-1 μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά με την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών της πειραϊκής ομάδας αλλά και του προέδρου της.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο

Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τόνισε: "Ψηλά το κεφάλι και μην σας πάρει από κάτω το αποτέλεσμα. Η χρονιά δεν τελείωσε, πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα, ξέρετε τις δυνατότητες μας, προχωράμε όλοι μαζί για να τελειώσουμε όπως θέλουμε την χρονιά".
Από την πλευρά του ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι, ο Ιβάν Μαρκάνο, δήλωσε: "Αυτή την στιγμή είμαστε πληγωμένοι, αλλά πρέπει να ανακάμψουμε γιατί έχουμε σημαντικό ματς την Κυριακή. Κάναμε καλά παιχνίδια στην Ευρώπη και σίγουρα οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για το ματς με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα υπάρχει κούραση από τα παιχνίδια, σίγουρα θα χρειαζόμασταν ένα διάλλειμα. Όμως δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε".
Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακόυ, Μπάλας Μέγιερι δήλωσε: "Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε το γκολ, πιέσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στην Μέταλιστ, η οποία κατόρθωσε να πετύχει δυο τέρματα και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν όλα. Ξέρουμε πως είμαστε μια καλή ομάδα. Αλλά δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση στα τελευταία 15 λεπτά. Σήμερα δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ. Αλλά πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από αύριο είναι μια καινούρια μέρα. Θα πρέπει να ανακάμψουμε και να πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε σαν να μην έγινε τίποτα".
Στην χαλάρωση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του: "Παίξαμε πολύ καλά 180 λεπτά, αλλά στα δέκα λεπτά που χαλαρώσαμε, χάσαμε την πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά πληρώσαμε το γεγονός πως χαλαρώσαμε. Παίζουμε επί δέκα μήνες και η κούραση μας έχει επηρεάσει. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικό ματς και, αν νικήσουμε, θα είμαστε κατά 99% πρωταθλητές. Βάζουμε στην άκρη την κούραση και η ενδεκάδα που θα παίξει θα κάνει τα πάντα για να νικήσει".
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δήλωσε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού: "Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Όλοι στα αποδυτήρια είμαστε με σκυμμένα κεφάλια, πιστεύαμε ότι θα νικήσουμε, μετά το 1-0 χάσαμε ευκαιρίες για το 2-0 και, τελικά, στο δεύτερο ημίχρονο, με την εξέλιξη του αγώνα, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μας. Πρέπει να ηρεμήσει η ομάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γιατί πικράναμε τον κόσμο μας και πρέπει την Κυριακή να τους δώσουμε πίσω την χαρά".

Την ευθύνη για την χαμένη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανέλαβε ο Ράφικ Τζιμπούρ με τον Αλγερινό επιθετικό να δηλώνει στην NOVA: "Παίξαμε κόντρα

Keywords
Τυχαία Θέματα