Μάρκεβιτς: Αναμενόμενο το σκορ

08:16 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Κάθε άλλο παρά αναπάντεχα ήρθε για τον Μίρον Μάρκεβιτς η πρόκριση της Μέταλιστ στα προημιτελικά του Europa League μέσα στο Φάληρο καθώς ο Ουκρανός τεχνικός υποστήριξε πως το τελικό 2-1 επί του Ολυμπιακού ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο.
Σε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Μέταλιστ τόνισε: "Δεν είναι έκπληξη για εμάς. Το σκορ είναι αναμενόμενο.

Είχαμε κερδίσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας στο Europa League. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο ταμπλό".
Ο Μάρκεβιτς θέλησε να απευθυνθεί και στους παρευρισκόμενους Έλληνες δημοσιογράφους λέγοντας τους: "Καταλαβαίνω πως είστε θυμωμένοι, αλλά η πραγματικότητα είναι πως νικήσαμε".
Για την διαφορά στην απόδοση της Μέταλιστ ανάμεσα στα δυο ημίχρονα, ο Μάρκεβιτς δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε άσχημα και δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο κάναμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε δυο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο. Στο πρώτο μέρος επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά στην συνέχεια συνήλθαμε, κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε την πρόκριση".
Για την αντίδραση της Μέταλιστ μετά το χαμένο πέναλτι, ο Ουκρανός προπονητής δήλωσε: "Παρά το χαμένο πέναλτι είχαμε την θέληση, συνεχίσαμε να βγαίνουμε στην επίθεση, πιστέψαμε στην νίκη και για αυτό κερδίσαμε".
Τέλος για την απόφαση του να ξεκινήσει με τον Μάρλος στην αρχική ενδεκάδα, ο Μάρκεβιτς δήλωσε: "Το είδα στο όνειρο μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα