Κλείνουν αύριο οι εγγραφές

16:56 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Κλείνουν αύριο οι εγγραφές συμμετοχής για τον 2ο αγώνα «Kallithea Run» που θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου στην Καλλιθέα, τον οποίο διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και τον ΣΕΓΑΣ. Το ενδιαφέρον του δρομέων είναι εντυπωσιακά μεγάλο και ήδη ο αριθμός αυτών που θα συμμετάσχουν στον φετινό αγώνα είναι διπλάσιος σε σχέση με τον περσινό. Οι διοργανωτές παραχώρησαν την Δευτέρα συνέντευξη Τύπου, στην οποία έδωσε το παρών και ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης και εξέφρασε την ικανοποίηση

του για το γεγονός, το οποίο δίνει πνοή στην πόλη.

Η Ο.Ε. της διοργάνωσης, Τρέχοντας στην Καλλιθέα "Kallithea Run", θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, να προσφέρει αυτήν την εναλλακτική μορφή άθλησης στους Δημότες αλλά και σε όλους τους δρομείς προσδοκά στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών, ώστε η δεύτερη διοργάνωση να στεφθεί από μαζική συμμετοχή και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να καθιερωθεί στην Αττική σαν μια σημαντική και κατ έτος επαναλαμβανόμενη διοργάνωση που εκτός των άλλων θα συμβάλει στην ενημέρωση όλων για τον μεγάλο στόχο της δημιουργίας, για την άθληση και την Αναψυχή του Μητροπολιτικού Πάρκου Καλλιθέας στην Παραλιακή ζώνη της Καλλιθέας.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει δρόμους 2,5χλμ., 5χλμ., 10χλμ. και σκυταλοδρομία 4x2500μ. και δίνει την ευκαιρία σε αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς και μικρούς και μεγάλους πολίτες της πόλης να συμμετέχουν σε μια αθλητική γιορτή.

Η διαδρομή του αγώνα είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου και έχει ως εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Δαβάκη στο κέντρο της πόλης. Ο αγώνας δρόμου δίνει πνοή και ανάσα στους κατοίκους της πιο πυκνοκατοικημένης πόλης της χώρας και παράλληλά τους φέρνει πιο κοντά στον αθλητισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα