Κοιτά και Κολάροφ η Γιούβε

21:03 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Αργεντινός επιθετικός που απασχολεί τους ανθρώπους της Γιουβέντους, καθώς οι πρωταθλητές Ιταλίας ενδιαφέρονται πολύ έντονα και για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κολάροφ, ο οποίος αγωνίζεται εξίσου στη Μάντσεστερ Σίτι.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της «Gazzetta.it», ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους ρώτησε τους «πολίτες» και για την περίπτωση του 27χρονου Σέρβου, ωστόσο η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική, τουλάχιστον για τώρα. Αργότερα και μέσα στο καλοκαίρι, ενδέχεται

να υπάρξουν νέες επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ώστε η μετακόμιση του διεθνούς αριστερού μπακ από το Νησί στην Ιταλία να δρομολογηθεί το επόμενο διάστημα.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Μαρότα ζήτησε από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στη Γιουβέντους ως δανεικό για τον επόμενο χρόνο, με τους Ιταλούς να μπορούν να αγοράσουν τα δικαιώματά του στο τέλος της επόμενης σεζόν. Η πρόταση αυτή απορρίφτηκε από τη Σίτι, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν νέες επαφές για την περίπτωση του 27χρονου άσου το επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα