Κονέ: «Νίκη με Φιορεντίνα»

17:04 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Από καλές εμφανίσεις προέρχεται η Μπολόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα και μετά τη μεγάλη της νίκη επί της Κατάνια με 4-0, όπου στις καθυστερήσεις σκόραρε και ο Παναγιώτης Κονέ, φιλοξενείται από τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι η νίκη.

Αρχικά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο: «Ο Αλμπέρτο έχει σημειώσει περισσότερα από 150 γκολ και

είναι μόλις 30 ετών. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είναι ένας σπουδαίος επιθετικός και πολύ σημαντικός για μας. Με την απόδοσή του δείχνει πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όχι μόνο αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική. Φαίνεται πως είναι ευτυχισμένος στην ομάδα μας. Να είναι σίγουροι όλοι οι φίλοι μας πως θα βοηθήσουμε τον Αλμπέρτο να πετύχει όσο περισσότερα γκολ γίνεται. Για το καλό και το δικό του και της ομάδας», τόνισε ο Κονέ.

Το ματς που ακολουθεί βρίσκει τη Μπολόνια αντιμέτωπη με τη Φιορεντίνα. Πως περιμένει το ματς αυτό ο Κονέ; «Η Φιορεντίνα είναι πολύ δυνατή. Το γεγονός πως έρχεται στο ματς αυτό μετά από την ήττα στην έδρα της Ίντερ την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Πρέπει να παίξουμε με προσοχή και δύναμη για 90 λεπτά αν θέλουμε να φύγουμε με τη νίκη. Γιατί αυτός είναι ο στόχος μας, η νίκη. Ακόμα και αν δεν ξεκινάμε ως φαβορί το συγκεκριμένο ματς», απάντησε ο Παναγιώτης Κονέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα