Πιπίνης: Θέαμα και ουσία

20:36 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος για την συνέχεια του Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Χρήστος Πιπίνης. Ο αμυντικός των Αρκάδων θεωρεί πως η ομάδα του έχει την ικανότητα να προσφέρει θέαμα αλλά να είναι ταυτόχρονα και αποτελεσματική.

«Για να πάρεις αποτελέσματα πρέπει να παίξεις και μπάλα. Μας αρέσει να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και φυσικά να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Δεν έχει κανέναν αντίκτυπο να παίζεις καλά και να πέσεις κατηγορία στο τέλος. Η χρονιά τελείωσε από πέρσι περίεργα και συνεχίζει. Είναι άσχημο να μην ξέρεις να υπολογίσεις πόσους βαθμούς χρειάζεσαι και έχουμε

δυο παιχνίδια λιγότερα. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε και να πάρουμε τα παιχνίδια που χρωστάμε για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα πρώτα του λόγια.

Για τον Αστέρα, είπε: «Ο Αστέρας δεν έχει άγχος διοικητικά. Είναι μια υγιής ομάδα και αγωνιστικά έχει αδυναμίες. Ότι και να έρθει για εμάς θα είναι ευχάριστο τη φετινή σεζόν».

Για την μάχη του υποβιβασμού, είπε: «Οι ομάδες που θα έχουν πρόβλημα είναι αυτές που είναι στη θέση την δική μας και από κάτω. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα