Κοντά σε Lotus ο Μαλντονάντο

18:42 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Οι περισσότερες ομάδες έχουν, ήδη, ανακοινώσει τους πιλότους τους για το 2014 και φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα συμπληρωθεί το... ρόστερ και των υπολοίπων. Όσον αφορά τη Lotus Renault, αναζητεί τον αντικαταστάτη του Κίμι Ραϊκόνεν, που επιστρέφει στη Ferrari.

Η βρετανογαλλική ομάδα φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Παστόρ Μαλντονάντο, ο οποίος άφησε τη θέση του στη Williams

στον Φελίπε Μάσα. Σύμφωνα με το Autosport, ο πιλότος από τη Βενεζουέλα βρίσκεται κοντά στη... μετακόμισή του στη Lotus, με τις διαπραγματεύσεις να μπαίνουν στην τελική ευθεία στο περιθώριο του Γκραν Πρι της Βραζιλίας.

Μάλιστα, την επικείμενη συμφωνία επιβεβαίωσε και ο ίδιος, όμως δίχως να αποκαλύψει την ομάδα. «Είμαστε αρκετά κοντά. Είμαστε σε επικοινωνία τους τελευταίες μήνες και πλέον περιμένουμε τις ανακοινώσεις και όλα αυτά που χρειάζεται να κάνεις ξγια να υπογράψεις το συμβόλαιο. Ωστόσο, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Προτιμώ πρώτα να υπογράψω και μετά να το ανακοινώσω», ανέφερε σε δηλώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα