Κόρη Μαντέλα: Ο Θεός θα αποφασίσει πότε θα φύγει

09:21 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η κατάσταση της υγείας του 94χρονου Νέλσον Μαντέλα παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη με την κόρη του να αποκαλύπτει πως ο πρώην ηγέτης της Νοτίου Αφρικής ανοίγει ακόμα τα μάτια του.
Σε συνέντευξη της στο CNN, η Μακαζίουε Μαντέλα ανέφερε πως ο πατέρας της "ανοίγει ακόμη τα μάτια του" και πρόσθεσε πως "στην αφρικανική κουλτούρα, ποτέ δεν αφήνεις έναν άνθρωπο να 'φύγει', αν δεν σου έχει πει πρώτα 'σε

παρακαλώ παιδί μου, οικογένειά μου, ελευθερώστε με'".
Ο πατέρας μου δεν μας το έχει πει αυτό, τονίζει η κόρη του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής, και λέει απευθυνόμενη σε όσους συζητούν κάτι τέτοιο, "δεν έχουμε ακόμη φτάσει στο τέλος. Μόνο ο Θεός γνωρίζει το τέλος".
"Αυτό που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στον Κύριο για εκείνον. Εγώ ως κόρη του προσεύχομαι η μετάβαση να είναι ομαλή. Βρίσκεται σε ειρήνη με τον εαυτό του. Έχει δώσει τόσα πολλά στον κόσμο. Πιστεύω πως αισθάνεται γαλήνη", είπε ακόμη η κόρη του.
Χθες βράδυ, τον Νέλσον Μαντέλα επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο νυν πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, Τζέικομπ Ζούμα. Και ζήτησε από τους πολίτες της χώρας να προσευχηθούν για τον «πατέρα της δημοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα