Κωστένογλου: «Να σέβεστε την ομάδα και τους συμπαίκτες σας»

19:12 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μόλις ο Λεονάρντο έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έδειξε δυσαρέσκεια που έγινε ακόμη περισσότερο εμφανής μόλις κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου αντελήφθη το γεγονός, αλλά δεν ήθελε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις την ώρα του αγώνα και μετά το ματς αφού υπήρχε η πίκρα για την ανέλπιστη ήττα. Όμως, ο προπονητής της Ένωσης δεν ήθελε να το αφήσει να… περάσει έτσι μια και είχε συμβεί και στο εντός έδρας με τον ΟΦΗ

πριν μία εβδομάδα όταν έγινε αλλαγή ο «Λεό» στο 86’ και πάλι είχε δείξει μια μικρή δυσαρέσκεια.
Ωστόσο, ο Κωστένογλου επειδή είδε το συγκεκριμένο κρούσμα για δεύτερο σερί παιχνίδι από έναν παίκτη μάλιστα που δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα (με βάση το ταλέντο του και τις ευκαιρίες που παίρνει συνεχώς) και από την στιγμή που είναι ο πιο… πληρωμένος «κιτρινόμαυρος» παίκτης (πήρε πρόσφατα 240.000 ευρώ μέσω εκχώρησης από την NOVA) και έτσι θέλησε να αναφερθεί σε αυτό για να μην ξανασυμβεί.

«Ξέρω καλά ότι είμαστε όλοι μας στεναχωρημένοι. Παίξατε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ότι και να πούμε για ότι έγινε είναι λίγο… Κρίμα για την προσπάθεια σας και την εξαιρετική εικόνα που είχατε. Δεν έχω παράπονο από εσάς. Θέλω όμως να μιλήσω για κάτι. Ο Λεονάρντο όταν έγινε αλλαγή έδειξε την ενόχληση του. Καταλαβαίνω ο καθένας τι έχει στο μυαλό του, αλλά εγώ είμαι εδώ και θέλω το καλό της ΑΕΚ. Έχετε παίξει όλοι σας. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Δεν θέλω να συμβεί ξανά την ώρα του αγώνα κάτι τέτοιο. Θέλω να σέβεστε όλοι σας την ΑΕΚ και τους συμπαίκτες μας» τόνισε ο Κωστένογλου, ενώ εν συνεχεία μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ «Θέλω να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής. Είναι πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να συνεχίσουμε την καλή μας εικόνα με θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα