Κούδας: Ο Δώνης έχει δώσει διαπιστευτήρια

09:37 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην ικανότητα του Γιώργου Δώνη να αναδεικνύει νέους ποδοσφαιριστές στάθηκε ο Γιώργος Κούδας ο οποίος υπογράμμισε πως ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στις ομάδες που δούλεψε και είναι από τους τεχνικούς που, κατά τον παλαίμαχο άσο, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ξένους συναδέλφους του.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Γιώργος Κούδας τόνισε: "Ο Δώνης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στις ομάδες που δούλεψε. Εγώ ήμουν και συνεχίζω

να είμαι υπέρμαχος των Ελλήνων προπονητών. Μάλιστα ορισμένοι όπως οι Δώνης, Καραγεωργίου και Παράσχος δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κάποιους ξένους που παίρνουν πολλαπλάσια χρήματα. Ο Δώνης προέρχεται από το σωματείο του Παύλου Μελά Σταυρούπολης και ξέρει ότι οι ακαδημίες παίζουν σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα. Γνωρίζει καλά πώς να αναδείξει νέους παίκτες και να τους προσφέρει όραμα για να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα".
Ο Κούδας στάθηκε και στους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στον ΠΑΟΚ και δεν έχουν προσφέρει: "Έχουν έρθει ξένοι παίκτες στον ΠΑΟΚ που δεν πρόσφεραν τίποτα. Αντίθετα κόστισαν αρκετά στην ομάδα. Οι μικροί όχι μόνο δεν κοστίζουν, αλλά κυρίως προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και πονάνε την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα