Κουρέλλας: Το χρωστάμε στον κόσμο μας

23:02 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Κουρέλλας μίλησε στη Nova για το παιχνίδι της Δευτέρα με τον ΠΑΣ και τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη και μόνο αυτή, για να τελειώνει οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Ο νεαρός μέσος τόνισε πως βάσει της ποιότητας του ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» αυτή θα έπρεπε να είχε εξασφαλιστεί νωρίτερα, ωστόσο έστω και τώρα οφείλουν να απομακρυνθούν οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς το χρωστάνε στον κόσμο που είναι δίπλα τους και τους στηρίζει.

«Σίγουρα

εμείς βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά. Σε κάθε ματς θέλουμε να νικάμε. Δεν θέλουμε να κοιτάμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να τελειώνουμε», τόνισε αρχικά ο νεαρός επιθετικός και συνέχισε:

«Θα έπρεπε νωρίτερα να είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά ακόμα και τώρα πρέπει γι" αυτό τον κόσμο που μας στηρίζει παντού να πάρουμε τη νίκη για να τον καθησυχάσουμε. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι η ευχάριστη έκπληξη, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Σε ότι έχει να κάνει με το γεγονός πως εκτός έδρας η ΑΕΚ δεν δημιουργεί ευκαιρίες είπε: «Δεν ξέρω τι φταίει στα εκτός έδρας παιχνίδια και δε δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Όπως είπα πάντως θέλουμε να πάμε στα Γιάννενα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να «πνίξουμε» τον αντίπαλο για να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα