Κυρίαρχος στη Ρώμη και Κυπελλούχος η Λάτσιο

20:56 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ- ΤΕΛΙΚΟΣ

ΡΟΜΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 0-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Ένα γκολ του Λούλιτς ήταν αρκετό να χαρίσει στη Λάτσιο τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Ρόμα και μαζί το Κύπελλο Ιταλίας αλλά και το εισιτήριο για το Europa League.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Λόμποντ απέκρουσε σουτ του Λούλιτς

και στη συνέχεια της φάσης ο Κλόζε έστειλε τη μπάλα στα πλαϊνά δίχτυα, ενώ στο 9' ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Τότι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπράντλεϊ βρέθηκε σε ιδανική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά δεν βρήκε το στόχο, ενώ στο 18΄ο Λαμέλα έκανε το σουτ και ο Μαρκέτι μπλόκαρε. Στο 35' ο Λόμποντ έκανε μαγική επέμβαση σε κεφαλιά του Κλόζε ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, η κεφαλιά του Ντέστρο έφυγε λίγο άουτ.

Στο 51ο λεπτό ο Μαρκετι μπλόκαρε το σουτ του Μαρκίνιο, ενώ στο 64' ο Ερνάνες έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας ο Κλόζε. Στο 68' ο Κλόζε δεν μπόρεσε να μπει στη φάση και να πλασάρει από κοντά και στο 70' ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Ντέστρο. Τελικά στο 72ο λεπτό η Λάτσιο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά το γύρισμα του Καντρέβα από δεξιά ο Λόμποντ βρήκε τη μπάλα όμως στο πίσω δοκάρι ήταν ο Λούλιτς ο οποίος σκόραρε στην κενή εστία. Η Ρόμα παραλίγο να φέρει στα ίσα το ματς στο αμέσως επόμενο λεπτό καθώς ο Τότι εκτέλεσε απ' ευθείας το φάουλ, η μπάλα πέρασε απ' όλους κι έσκασε, αλλά ο Μαρκέτι τη βρήκε λίγο και την έστειλε στο δοκάρι.

Η Λάτσιο έχασε τρομερή ευκαιρία στο 90+3' με τον Μάουρι να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Λόμποντ. Ο Ταχτσίδης παρότι δεν αγωνίστηκε αποβλήθηκε από τον πάγκο στο 89ο λεπτό.

ΡΟΜΑ: Λόμποντ, Μαρκίνιος, Μπουρδίσο, Καστάν, Μπαλτζαρέτι (76' Οσβάλδο), Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι, Λαμέλα, Τότι, Μαρκίνιο (83' Ντοντό), Ντέστρο.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Τσάνα, Ράντου, Λεδέσμα (55' Μάουρι), Καντρέβα, Ερνάνες (84' Γκονζάλες), Ονάζι (90+2' Σιανί), Λούλιτς, Κλόζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα