Σταθερή η κατάσταση του Κούβελου

11:27 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ωνάσειο ο Ισίδωρος Κούβελος όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η διοίκηση του νοσοκομείου. Ο κ. Κούβελος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα υποβληθεί σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.
Υπενθυμίζεται πως χθες ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη έκανε εισαγωγή αναφέροντας προκάρδια άλγη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν από 7 χρόνια είχε υποβληθεί σε επέμβαση αορτοστεφανιαίας

παράκαμψης.

Ο Ισίδωρος Κούβελος εισήχθη στο νοσοκομείο λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως ενδέχεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Κι αυτό γιατί από τον έλεγχο που έγινε από ορκωτούς λογιστές, τον οποίο ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου των «Πόθεν Εσχες» της Βουλής - προκύπτει πως ο κ. Κούβελος στο κοινό πόθεν έσχες με τη σύζυγο του Ντόρα Μπακογιάννη δεν δήλωσε την ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί στο Λονδίνο. Σε αυτό το λογαριασμό, στις 04/03/2011 μεταφέρθηκε το 1 εκατ. δολάρια. από νομιμη πωληση μετοχών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα