Λεονάρντο: Να τιμάμε τη φανέλα

22:11 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα οικονομικά θέματα που ταλαιπωρούν την ΑΕΚ και κυρίως τους ποδοσφαιριστές της, είναι αυτά που κυριαρχούν. Ο Λεονάρντο, μετά το τέλος του ματς και με δηλώσεις του, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα και πως οι ποδοσφαιριστές αντέχουν να παίζουν και να κερδίζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες: «Αν έπρεπε να σκεφτόμαστε συνεχώς το οικονομικό πρόβλημα τότε δεν θα έπρεπε να βγαίνουμε ούτε στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα

αλλά εμείς πρέπει να το ξεχνάμε, η διοίκηση γνωρίζουμε ότι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε, να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να μην σκεφτόμαστε τίποτα».

Από κει και πέρα, έκανε ένα σχόλιο για το παιχνίδι, λέγοντας: «Και οι δύο ομάδες είχανε ευκαιρίες, όμως ο Ντίμι ήταν σε πολύ καλή μέρα και τα δύο γκολ ήταν αυτά που έκριναν το ματς. Προσπαθήσαμε και οι δύο ομάδες να παίξουν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά ευτυχώς εμείς βγαίνουμε από το γήπεδο νικητές μετά από ένα ανεπιτυχή αποτέλεσμα με τη Δόξα», ενώ ολοκλήρωσε: «Μετά το 65-70 ο Λεβαδειακός δεν είχε τίποτα να χάσει και βγήκε μπροστά. Εμείς λέγαμε ότι έπρεπε να βάλουμε το δεύτερο γκολ για να ηρεμήσουμε, το καταφέραμε και το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί»

Keywords
Τυχαία Θέματα