Συντριβή για Λάτσιο

21:01 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΙΕΝΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 4-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι:
Κι άλλο έδαφος αναφορικά με την κορυφή έχασε η Λάτσιο, καθώς ηττήθηκε με 4-0 από τη Σιένα.
Η Σιένα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του πρώτου μέρους καθώς από την αρχή έδειξε πως θα παλέψει για τη νίκη. Μόλις στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καλάιο, ενώ στο 11' έφτασαν στο γκολ. Ο Ντέστρο μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Μπισάρι.

Η Λάτσιο ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει και το πλήρωσε στο 36'. Ο Καλάιο με τον Μπριέντζα έκαναν το τρίγωνα και ο Στανικεβίτσιους έκανε πέναλτι. Ο Καλάιο εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 μέτρα κι έδωσε στη Σιενα προβάδισμα 2 τερμάτων.
Η μοναδική καλή στιγμή της Λάτσιο στο πρώτο μέρος ήταν μια κεφαλιά του Σκούλι στο 45ο λεπτό. Το χειρότερο ωστόσο για τη Λάτσιο ήταν η αποβολή του Μπισάρι για το πέναλτι που έκανε στον Ντέστρο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και το 3ο γκολ που δέχτηκε και πάλι από την άσπρη βούλα με τον Καλάιο.
Η Λάτσιο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στην επανάληψη κι έτσι Σιένα πέτυχε το τελικό 4-0 στο 82ο λεπτό. ο Ντελ Γκρόσο έκανε τη σέντρα και ο Ντέστρο με κεφαλιά έγραψε το 4-0.
ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Ντελ Γκρόσο, Τέρτζι, Ροσετίνι, Άνχελο, Γκατσι (67' Κοντρέα), Μπολτζόνι, Γκρόσι (50' Μανίνι), Μπριέντζα, Ντέστρο (85' Ρετζινάλντο), Καλάιο.
ΛΑΤΣΙΟ: Μπισάρι, Ράντου, Σκαλόνι (46' Καρίσο), Στανικεβίτσιους, Μπιάβα, Τσάνα (46' Γκονζάλες), Λούλιτς, Λεντέσμα, Σκούλι (80' Ντιακιτέ), Σισέ, Κλόζε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα